Reševanje podatkov s hard diskov

A kategorija zajema vse logične okvare kot so izbrisani podatki, formatirani diski, izguba podatkov zaradi delovanja virusov, poškodovanega operacijskega sistema itd.

B kategorija se nanaša na fizične okvare, za katere ni potrebno odpiranje diska v čisti komori. V to kategorijo spadajo diski z neberljivimi sektorji (bad sectors), diski z okvarjeno elektroniko in diski z okvarjenim firmware-om.

C kategorija zajema najtežje fizične okvare za katere je nujno potrebno odpiranje diska v čisti komori. V to kategorijo sodijo diski z okvarjenimi glavami, diski z okvarjenim motorjem ter vse okvare pri katerih je potrebno daljše časovno delovanje.

Standardne storitve diagnostike v trajanju do 2 delovna dneva, ne zaračunavamo.

Cene se nanašajo na vse uspešno rešene podatke z medijev, ne glede na količino in vrsto podatkov ter ne glede na datotečni sistem.

Nismo davčni zavezanci, zato DDV ni obračunan

Vsi študenti prejmejo 10% popust na storitve reševanja podatkov.

Reševanje podatkov

Cena

Dijagnostika 0,00 EUR
Kategorija A 124,00 EUR
Kategorija B 273,00 EUR
Kategorija C 411,00 EUR

Dodatne storitve

Cena

Hitra diagnostika 61,00 EUR 
Storitev Non-Stop 173,00 EUR 

  • Trajanje Standardne diagnostike v povprečju traja dva delovna dneva.
  • Storitev Hitre diagnostike vključuje takojšnji pričetek opravljanja del na Vašem mediju in ima prioriteto pred ostalimi deli. Nujna diagnostika vključuje delo na mediju med delovnim časom.

  • Storitev Non-Stop vključuje storitev nujne diagnostike vse do končne rešitve podatkov, ne glede na delovni čas (ponoči, med vikendom, prazniki,…).